FAQ

Vanliga Frågor

Alla
Appen
Webben
Vad sparar ni för information när man loggar in?
Vi sparar ditt för- och efternamn, ditt nuvarande handicap samt ditt GolfID. Vi sparar inte några lösenord på golfisverige.com eller i appen. Ditt namn, om du valt att vara anonym i golfens IT-system, kommer visas som Anonym. Har du inte valt att vara anonym kommer ditt namn visas i samband med recensioner och kommentarer. Ditt handicap används för att beräkna antal extraslag och ditt GolfID används som ditt ID i Golf i Sverige.
Varför måste vi logga in med GolfID?
Vi vill undvika att en och samma person skapar två eller fler konton för att betygsätta golfklubbar. Vi vill inte heller att icke-golfare ska kunna betygsätta golfklubbar.
Jag har upptäckt ett fel eller har problem med...
Har du upptäckt ett fel eller har problem med någon av Golf i Sverige-tjänsterna ber vi er kontakta [email protected] eller använda kontaktsidan. Vi hjälper gärna till och har vi gjort misstag på webben eller appen åtgärdar vi detta så fort som möjligt.
Golf i Sverige finns inte till min telefon!
Golf i Sverige finns tillgängligt för Android och iOS. Hittar du inte appen i butiken för din plattform så kan du behöva uppdatera operativsystemet. Har du ett annat operativsystem så har vi ingen app för det, men finns det efterfrågan kommer vi självklart skapa en app för den plattformen. Kontakta [email protected] eller använd kontaktsidan och säg åt oss att börja jobba på en app för ditt operativsystem!