Välkommen till Golf i Sverige

Vår vision är att vara en heltäckande guide för golfspel i Sverige.
Hämta Golf i Sverige för Android Hämta Golf i Sverige till din iPhone eller iPad
bakgrundsbild för golf i sverige

Golf i Sverige till WatchOS, Wear OS och Samsung Tizen

Använd Golf i Sverige till klockan för att få GPS-avstånd till green för nästan alla golfbanor i Sverige. Det går även att skriva in HCP, välja tee och mata in slag för att se poäng för aktuellt hål samt totalt för rundan. Ladda ned de golfklubbar du vill spela så är du redo att köra. Appen till klocka kräver inte att du installerar en tillhörande app till telefonen, men vill du få tillgång till fler funktioner så är du välkommen att ladda ned vår app "Golf i Sverige" till Android eller iOS. Kontakta oss om du inte hittar din golfklubb eller bana så ser vi till att lägga till den, om möjligt, inom 48 timmar.

Har du ett problem med klockappen? Besök vanliga frågor

Tizen (Samsung)

Golf i Sverige finns att ladda ned till Samsung-klockor. Följ länken här eller sök efter Golf i Sverige i Galaxy Store.


Wear OS (Google Android)

Golf i Sverige finns att ladda ned till klockor som kör Googles Wear OS (Android). Följ länken här eller sök efter Golf i Sverige i Play Store.


watchOS (Apple)

Golf i Sverige finns att ladda ned till Apple Watch 6.2 eller senare. Följ länken här eller sök efter Golf i Sverige i Apples App Store.

Varför ladda ned Golf i Sverige till klockan?

GRATIS

Klockappen är gratis att ladda ned och använda för grundläggande funktionalitet så som avstånd till greener för nästan alla banor i Sverige.

REGISTRERA SLAG

Släpp pennan och lämna mobilen hemma. För låg kostnad kan du mata in HCP direkt i klockappen och skriva in antal slag för varje hål och se poäng direkt i klockan.

SCOREKORT

Efter en avslutad rond kan du enkelt gå tillbaka och se dina poäng och slag för varje hål, totalt antal slag m.m..

FRISTÅENDE

Vår klockapp är helt fristående från appen till telefoner, ladda ned de banor du vill spela så är klockan det enda hjälpmedel du behöver ha med dig.